Garage Mooij komt in actie voor SMA!

Dit is de actie van Garage Mooij
van totaal € 300 (201%)

Het medicijn Spinraza komt te laat voor Chris, bovendien was de spierziekte bij Chris al vergevorderd toen hij geboren werd op 9 november 2004.

Voor vele SMA patienten nu, komt dit medicijn als een geschenk uit de hemel! Het zou toch prachtig zijn als SMA stopgezet zou kunnen worden? Hoe eerder hoe beter, daarom zetten wij ons dit jaar weer in voor de eSMAfette!

Vorig jaar hadden we een mega bedrag of dat dit jaar weer lukt zullen we zien. Iedere donatie is welkom, alle beetjes helpen.

Wij willen zelf ook ons steentje bijdragen, daarom doneren wij 5 euro voor iedere APK keuring in de maand Mei bij Garage Mooij.... "Het-zit-in-Mei"

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.