eet SMAkelijk

Dit is de actie van Guus Bok
Normal da5973726085889ded7151d0a3039a3e3a624e15
van totaal € 250 (366%)

Ik ben Guus Bok en ik heb de spierziekte SMA type 2. Ik hoop dat we samen SMA de wereld uit krijgen. Dit is zo vreselijk belangrijk, want zelfs kleine dingen zoals eten, is met mijn spierziekte niet gemakkelijk. Mama houdt van eten koken en papa kan goed BBQ-en. Daarom zullen we tot eind mei verschillende acties houden met het thema eten om geld binnen te halen voor SMA de wereld uit! We openen een restaurant thuis, verkopen zelfgebakken taarten, houden bij mooi weer een grote bbq en willen stroopwafels verkopen op koningsdag.

Steun jij ons ook?

 

Eet SMAkelijk,

Guus, Jelle, papa Wim en mama Valentine

 

SMA de wereld uit!

De spierziekte SMA tast langzaam maar zeker alle spieren aan waardoor patiënten langzaam helemaal verlamd raken. Op dit moment gebeurt er veel op het gebied van medicijn ontwikkeling, maar genezing is nog ver weg. Daarom blijft er onderzoek nodig naar deze vreselijke spierziekte. Tijdens de Het zit in MEI Challenge komt iedereen in actie en zetten we ons in om SMA de wereld uit te krijgen. Help jij mee?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.