Sites voor SMA

Dit is de actie van Jolanda Habets
Normal 63b0163f03be72230165c278bed1befbf281c32c
van totaal € 350 (330%)
Actie is afgesloten

Hoi! Ik ben Jolanda en ik heb al 42 jaar SMA.

Er is me altijd verteld dat er niks aan te doen is. Maar nu is er dankzij veel onderzoek eindelijk een doorbraak! Er is een veelbelovend medicijn gevonden dat bij veel mensen met SMA werkt. Voordat het medicijn echter ook bij iedereen kan worden toegepast is er nog veel te doen. Ik begin heel langzaam een beetje hoop te krijgen dat er ook voor mij op tijd nog wat inzit.

Hoe werkt deze actie?
Heb je altijd al een eigen website willen hebben om de kunstjes van je hond te delen? Of wil je een gepersonaliseerde reiswebsite?
Dit is je kans! Doneer en ik maak hem voor je.
Heb je een computer/tablet/smartphone probleem? Geen probleem, als ik het kan oplossen hoef je alleen te doneren.
Heb je een berg digitale foto's en wil je eigenlijk wel een echt album daarvan maken, maar je hebt daar geen tijd voor? Ik doe het voor je.

Uiteraard zijn donaties zonder opdracht ook meer dan welkom.
Je mag dan gratis originele wallpapers downloaden.

Meer informatie op jolandata.nl

Alvast Hartelijk Bedankt!
Jolanda

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.