Help SMA de Wereld uit

Dit is de actie van Ton van Strien
Normal 75e7bd2444912ed972250eb992559984de72cd17
van totaal € 500 (302%)
Actie is afgesloten

Mijn naam is Ton van Strien, ik ben 53 jaar en weet sinds 2009 dat ik de ziekte van Kennedy heb. Dit is een progressieve spierziekte die langzaam de kracht in benen, armen en ook gezicht doet afnemen. Ik heb ondertussen in het UMC aan een paar onderzoeken naar Kennedy en ALS meegedaan maar er valt nog veel te onderzoeken en er is te weinig budget zeker voor de ziekte van Kennedy met ongeveer 40 geregistreerde patiënten.

Toen ik via het Prinses Beatrix Spierfonds het verzoek kreeg om mee te doen aan de “Esmafette” hoefde ik geen moment na te denken. Mijn doel is om ergens in mei 7 kilometer te lopen en Ik hoop zoveel mogelijk sponsors te krijgen.

Bij voorbaat hartelijk dank voor jullie steun!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.