#ESMAFETTE

Normal 0546a4b1e88a328453887b39eee3352d12cbd746
van totaal € 30.000 (78%)

***NIEUWS**NIEUWS**NIEUWS***

De route is bekend. De afgelopen weken hebben zich enthousiaste mensen aangemeld om ook dit jaar weer mee te doen aan de eSMAfette. Dan komt er een moment dat je een route moet gaan plannen en dat is nu gebeurd. 

We wensen iedereen heel erg veel succes!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Van 1 tot en met 28 mei legt elke deelnemer een stukje van de totale route af. Te voet, met de fiets, in een rolstoel, op een boot, op een motor, een step, op skates… verzin het maar. Je bepaalt zelf welke afstand je aflegt.

Geef het stokje door

Tijdens de #eSMAfette ontmoet je andere deelnemers met SMA en kun je jouw kracht tonen. Het Prinses Beatrix Spierfonds koppelt alle deelnemers aan elkaar, stippelt de route uit en laat jou weten wanneer je welke route gaat afleggen. Je hoort dan ook aan welke medepatiënt jij het stokje gaat doorgeven. Zoek ondertussen mensen, bedrijven of verenigingen in je netwerk die jou per afgelegde kilometer óf voor jouw totaalprestatie willen sponsoren.

 

Rivka Smit

r.smit@spierfonds.nl